Butikken

Ålesund dyreklinikk har som målsetting å tilby et komplett vareutvalg av alt du trenger til din hund og katt. Vi vektlegger nøktern prising og god veiledning. Innen hunde- og kattefôr tilbyr vi høy kvalitet, stort utvalg og garantert ærlig og faglig god veiledning.

IMG_2897.JPG

Fôr

Vi kan tilby et rikt utvalg av hunde- og kattefôr i flere kjente merker. Vi fører kvalitetsfor fra Specific, Royal Canin, Farmina og Vom & Hundemat. I tillegg selger vi også frysetørket vom fra Provit.

Stell og pleie

Vi har et stort utvalg av produkter innen stell og pleie. Vi selger produkter fra Bio Groom, Dechra og har et lite utvalg av pleiemidler fra andre produsenter. Dechra sine produkter selges kun hos veterinærer. Vi har ellers et godt utvalg av pleieprodukter, inkludert børster, kammer og annet utstyr til stell av pels. Spør oss gjerne om råd for å finne rett produkt til din hund!

Leker

Vi har et godt og variert utvalg av leker både for hund og katt. Vi kan blant annet tilby et stort utvalg av aktivitetsleker fra Trixie, Kong og Starmark.

Halsbånd og kobbel

Vi kan tilby et rikt utvalg av halsbånd og kobbel, blandt annet fra kvalitetsmerker som Ruffwear, Hurtta, Hunter og Alac.

Hundesenger

Vi har et godt utvalg av flotte hundesenger i forskjellige størrelser. De er utstilt i kjelleretasjen i butikken vår. De finnes i flere størrelser. Vi varierer utvalget gjennom året, men har også noen faste merker, som blant annet Bia Bed.

Bur

Vi har meget godt utvalg av bur. Disse finner du i butikkens kjelleretasje. Ta en titt, eller snakk med betjeningen. Veiledning er viktig ved valg av bur til bil. Innebur bør være romslige nettingbur. Bilbur bør ikke være for store, og nettingburene fungerer også godt til bruk i bil. Er du redd for hundehår i bilen bør du derimot velge et tettere plastbur eller et bur i typen Herkules. Vi selger også gode termo-/teddytepper. Disse slipper fuktighet gjennom slik at hunden ligger tørt. Det er viktig at hunden tørker opp etter turgåing så den ikke utvikler hudsopp.

For katter er det mest aktuelt med transportbur i hardplast. Vi har også et utvalg av transportvesker beregnet på katter og små hunder.

Vi har både vesker og bur som er godkjent for flytransport.

Alle tette plastbur (Atlas-bur) er godkjent for flytransport. Vi fører Sherpa-bagen som også er godkjent for flytransport. Egner seg godt til små dyr som man kan ta med inn i kabinen.

Undersøk alltid med flyselskapet i forhold til størrelse på buret i kabin og lasterom.

IMG_2899.JPG