Ansatte

Ole Frøland, veterinær og daglig leder
Avsluttet eksamen ved Norges veterinærhøgskole høsten 1989. Distriktsveterinær i Vadsø  veterinærdistrikt (90-91). Laboratorieveterinær i Forsvaret, Målselv (91-92). Distriktsveterinær i Smøla (92-96). Distriktsveterinær i Nesset (96-98). Startet Ålesund Dyreklinikk i oktober 1998. Faglige interesser: Kardiologi, kirurgi (ortopedi m.m.) og hudlidelser. Har drevet med fuglehunder siden 1990. Først Engelsk Setter og Gordon Settere. De siste årene med eget anerkjent Pointer-oppdrett.
DSC_1886
Torunn Hoff, veterinær og autorisert øyelyser
Avsluttet eksamen ved Norges veterinærhøgskole våren 2002. Etter dette jobbet hun ved Solør Dyreklinikk før hun ble ansatt Ålesund dyreklinikk sommeren 2003. For Torunn er det smådyrspraksis som teller og hennes faglige interesser innenfor smådyrmedisin er store. Hun har ambisjoner innenfor andre spesialfelt som hjertemedisin og tannhelse. Torunn er autorisert øyelyser, og har ellers ansvar for all øyekirurgi hvor hun er godt utstyrt og benytter cryoteknikk, operasjonsmikroskop m.m. Torunn er også godkjent for diagnostisering av patellastatus for sentral registrering i NKK.
DSC_1905.jpg
Emma Bland Larsgård, veterinær
Avlsuttet eksamen ved Szent Istvan Universitet i Ungarn i 2005. Etter dette jobbet hun 4,5 år i England, før hun flyttet tilbake til Norge og begynte å jobbe hos Kjæledeggen dyreklinikk. Emma begynte å jobbe hos oss i februar 2014. Hun har stor faglig interesse innenfor kirurgi og gnagere. Hjemme har Emma en Alaskan Husky.
DSC_1724
Helene Larsen, veterinær
Monica Johansen, dyrepleier/rehabiliteringsterapeut
Monica er utdannet dyrepleier fra Norges veterinærhøyskole, uteksaminert sommeren 2008. Hun har senere tatt etterutdannelse innen rehabilitering og fysioterapi, hundemassasje og laserterapi. Hun har jobbet ved Ålesund Dyreklinikk siden oktober 2008. Hennes hovedansvar er klinikken. Monica har en Staffordshire Bull Terrier.
DSC_1779
Elisabeth Borgund Eknes, assistent/pleier
Elisabeth har jobbet hos oss siden mars 2011, og er vår data- og nettbutikkansvarlige. Hun driver oppdrett av Australian Shepherd, og har i tillegg en Afghansk Mynde, en Bichon Havanais, en Ragdoll &  en huspus.
DSC_1783
Camilla Søvik, assistent/pleier
Camilla begynte å jobbe hos oss i august 2011. Camilla er utdannet apotektekniker og er medikamentansvarlig hos oss. Selv har hun en Jack Russel Terrier, Pointer, 2 Australian Shepherds og 3 huskatter.
DSC_1661
Karianne Myklebust Einang, assistent/pleier
Karianne begynte å jobbe hos oss november 2013. Hjemme har hun en Alaskan Husky, en blandingshund, en huskatt og en hest.
DSC_1699
Silje Dimmen, assistent/pleier
Silje har jobbet hos oss siden april 2008. Hun har tidligere hatt flere hunder, men har nå to huskatter, Lilly & Leo, hjemme.
DSC_1750
Anette Skogvik, assistent/pleier
Anette begynte i fast stilling hos oss november 2015 etter fullført utdannelse ved Høyskolen i Ålesund (NTNU). Hun er vår laboratoriesjef. Hun har jobbet hos oss som ferievikar og ekstrahjelp helt siden 2008. Anette driver oppdrett av Shetland Sheepdog, og har to hunder og en huskatt hjemme.

Anette er for tiden ute i mammapermisjon.

bildekommer.png
Viktorija Siauliene, dyrepleier
Viktorija begynte hos oss juni 2018, og er utdannet dyrepleier i Litauen. Hun jobbet 3 år ved klinikk i Litauen før hun flyttet til Norge.
bildekommer.png
Beate Skogvik, ekstrahjelp
Beate begynte som lørdagshjelp hos oss i 2012, og var her på fulltid fra januar – august 2018. I 2017 avtjente verneplikt som hunderøkter i forsvaret, samtidig som hun jobbet på klinikken når hun var hjemme. Nå studerer hun i Bergen, men er innom ved behov når hun har mulighet. Hun har to Shetland Sheepdog hjemme.
 bildekommer.png
Emilie, ekstrahjelp
Emilie har jobbet som ekstrahjelp hos oss siden sommer 2015. Hun jobber noen faste ettermiddager i uken, og er å møte i butikken de fleste lørdager og i ferier. Hjemme har hun en Bichon Havanais og 2 huskatter.
bildekommer.png
Madeleine, ekstrahjelp
Madeleine begynte som ekstrahjelp hos oss sensommer 2018. Hun er å finne på klinikken faste lørdager, og ellers i ferier. Hjemme har hun en Bichon Havanais og 2 huskatter.
 bildekommer.png
Sara Linn Ytterland, hundefrisør
Sara er vår flinke hundefrisør. Hun begynte hos oss høsten 2017, og er på klinikken faste dager i uken for å bade, stelle og klippe hunder.
bildekommer.png