Ansatte

Ole Frøland, veterinær og daglig leder
Avsluttet eksamen ved Norges veterinærhøgskole høsten 1989. Distriktsveterinær i Vadsø  veterinærdistrikt (90-91). Laboratorieveterinær i Forsvaret, Målselv (91-92). Distriktsveterinær i Smøla (92-96). Distriktsveterinær i Nesset (96-98). Startet Ålesund Dyreklinikk i oktober 1998. Faglige interesser: Kardiologi, kirurgi (ortopedi m.m.) og hudlidelser. Har drevet med fuglehunder siden 1990. Først Engelsk Setter og Gordon Settere. De siste 20 årene med eget anerkjent Pointer-oppdrett.
_DSC8577-2
Torunn Hoff, veterinær og autorisert øyelyser
Avsluttet eksamen ved Norges veterinærhøgskole våren 2002. Etter dette jobbet hun ved Solør Dyreklinikk før hun ble ansatt Ålesund dyreklinikk sommeren 2003. For Torunn er det smådyrspraksis som teller og hennes faglige interesser innenfor smådyrmedisin er store. Hun har ambisjoner innenfor andre spesialfelt som tannbehandling. Torunn er autorisert øyelyser, og har ellers ansvar for all øyekirurgi hvor hun er godt utstyrt og benytter cryoteknikk, operasjonsmikroskop m.m. Torunn er også godkjent for diagnostisering av patellastatus for sentral registrering i NKK.
_DSC9277-2
Emma Bland Larsgård, veterinær
Avlsuttet eksamen ved Szent Istvan Universitet i Ungarn i 2005. Etter dette jobbet hun 4,5 år i England, før hun flyttet tilbake til Norge og begynte å jobbe hos Kjæledeggen dyreklinikk. Emma begynte å jobbe hos oss i februar 2014. Hun har stor faglig interesse innenfor bildediagnostikk, spesielt ultralyd, og onkologi. Hjemme har Emma en Alaskan Husky og en Border Terrier.
_DSC8635-3
Helene Larsen, veterinær
Helene begynte å jobbe hos oss i mars 2019 , og tok avsluttende eksamen ved University of Veterinary Medicine,Budapest tidlig i 2020. Hjemme har Helene en huskatt. Helene har stort pågangsmot og stor interesse for faget.
_DSC8545-2 _DSC8545-2
Vet   _DSC8571-2
Silje Dimmen, assistent/pleier
Silje har jobbet hos oss siden april 2008. Hun er butikksjef ved klinikken og assisterer daglig leder med personal og lederoppgaver. Tidligere har Silje hatt flere hunder, men nå er det huskattene Lilly & Leo som bor hjemme.
_DSC8597-2
Monica Johansen, dyrepleier/rehabiliteringsterapeut
Monica er utdannet dyrepleier fra Norges veterinærhøyskole, uteksaminert sommeren 2008. Hun har senere tatt etterutdannelse innen rehabilitering, fysioterapi, hundemassasje og laserterapi. Monica har etterhvert utviklet stor kompetanse innen faget og kan hjelpe mange pasienter med kroniske plager. Monica har en Staffordshire Bull Terrier.
_DSC8622-2
Camilla Søvik, assistent/pleier
Camilla begynte å jobbe hos oss i august 2011 og har siden vært vårt store smil :). Camilla er utdannet apotektekniker og har i dag ansvar for innkjøp og faglig håndtering av medikamenter ved bedriften. Hjemme har Camilla en Jack Russel Terrier,  2 Pointere, 1 Australian Shepherd og 3 huskatter.
_DSC9273-2
Karianne Myklebust Einang, assistent/pleier
Karianne begynte å jobbe hos oss oktober 2013. Karianne er en stor ressursperson for bedriften og har ansvar for at data og at avansert medisinsk utstyr virker. Vi beundrer hennes tekniske og kreative evner i så måte. Hjemme har hun en Alaskan Husky, en blandingshund, en huskatt og en hest.
_DSC8555-2
Anette Skogvik, assistent/pleier
Anette begynte i full stilling hos oss november 2015 etter fullført utdannelse ved Høyskolen i Ålesund (NTNU). Hun har jobbet hos oss som ferievikar og ekstrahjelp helt siden 2008. Anette er vår laboratoriesjef og har ansvar for drift/vedlikehold og utvikling av vårt laboratorium samt kontakt med våre eksterne laboratorier. Hjemme driver hun oppdrett av Shetland Sheepdog, og har to hunder og en huskatt hjemme.
_DSC8709-2
Viktorija Siauliene, dyrepleier
Viktorija begynte hos oss i full stilling juni 2018. Hun er utdannet dyrepleier fra Litauen og jobbet 3 år ved klinikk der før hun flyttet til Norge. Viktorija trives spesielt godt på operasjonsrommet og vi setter stor pris på hennes faglige kunnskaper. Hun har 1 huskatt hjemme.
_DSC8644-3

Anja Bjørkedal, Assistent/pleier                                                  Anja begynte hos oss september 2019. Hun er utdannet frisør og jobbet med det i 5år før hun kom til oss. Hun har vokst opp med hunder og katter, og har i dag en jakt labrador.  Anja er veldig service innstilt og vi er svært fornøyd med at hun er  et av våre ansikt utad i resepsjon/butikk.

Camilla Kråkenes, Assistent/pleier 

Camilla begynte hos oss i Februar 2021.                                   

 
Emilie Sletvold, ekstrahjelp
Emilie har jobbet som ekstrahjelp hos oss siden sommer 2015. Emilie er for tiden i militæret, men er innom oss så snart hun kan i ferier. Hjemme har hun en Bichon Havanais, en Alaska husky og 2 huskatter.
_DSC8526-2
Madeleine Sletvold, ekstrahjelp
Madeleine begynte som ekstrahjelp hos oss sensommer 2018. Hun er å finne på klinikken faste lørdager, og ellers i ferier. Hjemme har hun en Bichon Havanais, en Alaska husky og 2 huskatter.
_DSC8511-2
Beate Skogvik, ekstrahjelp
Beate begynte som lørdagshjelp hos oss i 2012, og var her på fulltid fra januar – august 2018. I 2017 avtjente verneplikt som hunderøkter i forsvaret, samtidig som hun jobbet på klinikken når hun var hjemme. Nå studerer hun i Bergen, men er innom ved behov når hun har mulighet. Hun har to Shetland Sheepdog hjemme.
 

Marit Skaarup Kildehaug, Assistent/pleier

,