Ansatte

Ole Frøland, veterinær og daglig leder
Avsluttet eksamen ved Norges veterinærhøgskole høsten 1989. Distriktsveterinær i Vadsø  veterinærdistrikt (90-91). Laboratorieveterinær i Forsvaret, Målselv (91-92). Distriktsveterinær i Smøla (92-96). Distriktsveterinær i Nesset (96-98). Startet Ålesund Dyreklinikk i oktober 1998. Faglige interesser: Kardiologi, kirurgi (ortopedi m.m.) og hudlidelser. Har drevet med fuglehunder siden 1990. Først Engelsk Setter og Gordon Settere. De siste 20 årene med eget anerkjent Pointer-oppdrett.
_DSC8577-2
Torunn Hoff, veterinær og autorisert øyelyser
Avsluttet eksamen ved Norges veterinærhøgskole våren 2002. Etter dette jobbet hun ved Solør Dyreklinikk før hun ble ansatt Ålesund dyreklinikk sommeren 2003. For Torunn er det smådyrspraksis som teller og hennes faglige interesser innenfor smådyrmedisin er store. Hun har ambisjoner innenfor andre spesialfelt som tannbehandling. Torunn er autorisert øyelyser, og har ellers ansvar for all øyekirurgi hvor hun er godt utstyrt og benytter cryoteknikk, operasjonsmikroskop m.m. Torunn er også godkjent for diagnostisering av patellastatus for sentral registrering i NKK.
_DSC9277-2
Emma Bland Larsgård, veterinær
Avlsuttet eksamen ved Szent Istvan Universitet i Ungarn i 2005. Etter dette jobbet hun 4,5 år i England, før hun flyttet tilbake til Norge og begynte å jobbe hos Kjæledeggen dyreklinikk. Emma begynte å jobbe hos oss i februar 2014. Hun har stor faglig interesse innenfor bildediagnostikk, spesielt ultralyd, og onkologi. Hjemme har Emma en Border Terrier.
_DSC8635-3
Helene Larsen, veterinær
Helene begynte å jobbe hos oss i mars 2019 , og tok avsluttende eksamen ved University of Veterinary Medicine,Budapest tidlig i 2020. Hjemme har Helene en huskatt. Helene har stort pågangsmot og stor interesse for faget.
_DSC8545-2 _DSC8545-2
Sunniva Westre, veterinær

Sunniva begynte hos oss 1. januar 2021. Hun har flere års erfaring fra veterinærkontoret i Ulsteinvik. Hjemme har Sunniva en stor puddel.

Camilla Søvik,  butikksjef
Camilla begynte å jobbe hos oss i august 2011 og har siden vært vårt store smil :). Camilla er utdannet apotektekniker og har i dag ansvar for innkjøp og faglig håndtering av medikamenter ved bedriften. Hun har også ansvar for vår butikkavdeling. Hjemme har Camilla en Jack Russel Terrier,  2 Pointere, 1 Australian Shepherd og 3 huskatter.
_DSC9273-2
Karianne Myklebust Einang, assistent/pleier


Karianne begynte å jobbe hos oss oktober 2013. Karianne er en stor ressursperson for bedriften og har ansvar for at data og at avansert medisinsk utstyr virker. Vi beundrer hennes tekniske og kreative evner i så måte. Hjemme har hun en Alaskan Husky, en blandingshund, en huskatt og en hest.

_DSC8555-2
Anette Skogvik, assistent/pleier,  laboratoriesjef


Anette begynte i full stilling hos oss november 2015 etter fullført utdannelse ved Høyskolen i Ålesund (NTNU). Hun har jobbet hos oss som ferievikar og ekstrahjelp helt siden 2008. Anette er vår laboratoriesjef og har ansvar for drift/vedlikehold og utvikling av vårt laboratorium samt kontakt med våre eksterne laboratorier. Hjemme driver hun oppdrett av Shetland Sheepdog, og har to hunder og en huskatt hjemme.

_DSC8709-2
Lise Lade, assistent/pleier

Lise begynte hos oss Oktober 2021. Hun har stor interesse for hund og driver aktivt med Norske Redningshunder og bruks . Hjemme har hun en border collie.

Anja Bjørkedal, assistent/pleier                                                   

Anja begynte hos oss september 2019. Hun er utdannet frisør og jobbet med det i 5år før hun kom til oss. Hun har vokst opp med hunder og katter, og har i dag to jakt labradorer.  Anja er veldig service innstilt og vi er svært fornøyd med at hun er  et av våre ansikt utad i resepsjon/butikk.

Camilla Kråkenes, assistent/pleier

Camilla begynte hos oss i Februar 2021. Hun har raskt funnet seg til rette i klinikken og er allerede blitt en stor ressurs. Hjemme har hun to katter.

Pernille Eik, assistent/pleier

Pernille begynte hos oss Juni 2022. Hun har mange års erfaring gjennom jobb i dyrebutikk. Hjemme har hun en alaskan husky, en katt og en leopard gecko.

Sarah Jeddeloh, assistent/pleier

Sarah begynte hos oss September 2022. Hun er utdannet dyrepasser og har tidligere jobbet i dyrehage i Tyskland.

Camilla Vik Nygård, assistent/pleier

Camilla begynte hos oss Oktober 2022. Hun har erfaring som hundefører i militæret. Hjemme har hun en finsk lapphund.

Vilde Husevåg, ekstrahjelp
Magnus Hoff, ekstrahjelp
Sunniva Hoff, ekstrahjelp
Vilde Jessen Djupvik, ekstrahjelp
Kristin Drabløs, ekstrahjelp
Nora Osnes, ekstrahjelp
Thuva Linnea Søvik, ekstrahjelp
Stine Kvale, ekstrahjelp
Celestine Sletvold, ekstrahjelp
Kristine Dimmen, ekstrahjelp
Maria Kalvø, ekstrahjelp